Dulceata din catina Panacris

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Oct 2012 | 5788 vizualizari

 

Bunica mi-a luat-o inainte, asa ca a trebuit sa gasesc o alta reteta ptr prepararea dulcetei delicioase din catina. Am cercetat si am compilat, astfel am reusit sa creez o dulceata cu o arama nemapoimenita:-*

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000g,
  • zahar tos 1000g,
  • apa 1 cana,
  • lamaie 1 bucata,
  • scortisoara pudra 1 lingurita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din catina Panacris:

Zaharul se pune la fiert cu apa. Intre timp lamaia se spala bine si se taie cubulete. Dupa ce s=a topit zaharul, se adauga cubuletele de lamaie , se lasa la fiert cca. 10 minute, apoi se adauga pasta de catina, lasandu-se la fiert la foc mic cca. 30 de minute. La finalul fierberii, se adauga scortisoara, lasandu-se inca cca 1 minut la fiert. Dulceata se pune fierbinte, in borcanele sterilizate, care apoi se capacesc si se lasa la odihna pana a doua zi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din catina Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

27.10.2012, 21:37

cred ca-i foarte buna si mai ales sanatoasa

adry88 1

28.10.2012, 10:22

anca_rm 1

16.10.2013, 12:08

cred ca e tare buna , cautam pe aici ceva reteta cu catina. Am primit un flacon de pasta si nu prea stiam ce pot face cu ea. Reteta asta o sa o fac .

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de catina